VILLERVALLAS BARNKLÄDER - KLÄDER FÖR BARN

”Villervalla är en magisk värld. En värld skapad av färgsprakande fantasier och befriande barnasinne. En värld där lekarna och äventyren avlöser varandra. En värld där alla får vara med. Så kliv in i Villervallas magiska värld – där barn alltid är barn.”

Villervalla har sedan 2005 designat och tillverkat prisvärda barnkläder som passar alla barn oavsett kön. Vi tycker att barn passar i regnbågens alla färger. Våra kläder passar både killar och tjejer från nyfödd till 12 år och går att mixa och matcha över hela sortimentet. Vi gör sköna, snygga, hållbara kläder av hög kvalité som är fria från skadliga kemikalier och gjorda med omsorg och varsamhet genom hela värdekedjan. Större delen av vårt sortiment består av ekologiska och Öko-tex certifierade kläder. Barnkläder från tidigare säsonger säljer vi till extra låga priser i vår outlet.

Välkomna till Villervalla!

Glädje, optimism, jämlikhet; det är Villervalla. Vi vill göra världen lite mer färgglad, lekfull, ett ställe där barn får vara barn. Vi står alltid på barnens sida. Alltid. Och alla får vara med. Alltid.

Kläder för alla

Från det att barnet är nyfött tills det är 12 år kan hen klä sig i regnbågens alla färger och i roliga mönster. Vi gör kläder att leka i, att vara bekväm i, som är tåliga och som håller sig snygga i många år. Det spelar ingen roll vem du är just idag; kille, tjej, lejon, riddare eller fisk. Alla får plats i Villervallas magiska värld.

Alla klär i Villervalla

Du kan klä dig från topp till tå i Villervallas härliga färger. Bokstavligt talat. Mössa, jacka, tröja. Byxor, klänning, kjol, strumpor. Skalbyxa, skaljacka och fleece. Badkläder. Varma vinterkläder, svala sommarkläder. One piece, heldress, body eller playsuit för baby och barn. Plus att vi har ett sortiment för vuxna som också kanske är sugna på brokiga t-shirts för ”lite större barn” som är reko. Och eko.

Giftfria, rättvisa barnkläder

Vår passion är barnkläder med god passform som är gjorda med omsorg och som är fria från skadliga kemikalier. Vi har både ekologiska och Oeko-Tex®- certifierade kläder. Ända sedan starten 2005 har hälsa och miljö kommit i första rummet, tillsammans med passform och design.

Våra leverantörer har certifieringar som säkerställer att arbetsförhållandena är bra, arbetstiderna rimliga och att det går att leva av lönen. Vi strävar efter att hela kedjan ska vara schysst, rättvis, inkluderande och miljövänlig. Vi försöker hjälpa när vi kan och vi har valt ut ett par underbara och bra samarbetspartners att jobba tillsammans med. Tillsammans minskar vi spill och ökar kärleken i världen.

Vill du hjälpa till?

Vill du också göra något? Du kan börja i det lilla och följa våra enkla och tydliga tvättråd. Du kan också se till att handla rätt storlek så att kläderna kommer till användning. Både tvättråd och storleksguide hittar du här på sajten. Handlar du dessutom babykläder och barnkläder online så spar vi alla både energi och pengar. Så, vill du ha ekologiska, giftfria, rättvisa, bekväma, färgsprakande barnkläder som man både kan vara fin i och leka i så har du kommit rätt!

Här finns vi

Villervalla har sin bas i Göteborg. I stadsdelen Haga ligger design- och produktutvecklingskontoret, administrationskontoret samt en konceptbutik och en outlet. Förutom ytterligare en butik i Göteborg finns även våra konceptbutiker i Stockholm, Malmö, Alingsås, Jönköping och Karlshamn.

Välkommen till Villervallas värld!